VIATA DE ORAS RPG ROMANIA

viata de rol-play


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Regulament GROVE STREET

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Regulament GROVE STREET la data de Mier Apr 12, 2017 1:56 pm

DaNNy..

avatar
Admin
1) Trebuie să ascultaţi mereu de lider, sublider şi de cei cu rank mai mare. Nerespectarea acestei reguli poate fi sancţionată cu Factionwarn sau demitere.
2) Certurile între membrii sunt strict interzise. Bineînţeles că mai apar mici/mari conflicte, iar atunci trebuie să încercaţi să rezolvaţi pe cale amiabilă. Cine se ceartă riscă Factionwarn sau chiar demitere.
3) Este strict interzis să suferiţi la waruri. Nu aveţi voie să spuneţi "praf", "aimer", "nab", "slab" sau chestii de genul dacă muriţi, omorâţi pe cineva şi în nici o altă situaţie. Voi sancţiona cu ADV/FactionWarn in functie de gravitate această lipsă de respect. Suntem o mafie puternică şi respectată, nu un grup de măscărici.
4) Este strict interzis să vă acuzaţi între voi de aimbot, joypad sau alte prostii. Una este în glumă, iar alta este serios. Nu voi tolera aşa ceva la mine în mafie.Nerespectarea acestei reguli poate avea sancţiuni foarte drastice.
5) Dacă un coleg vă cere ajutorul, îl ajutaţi.
6) Nu aveţi voie la HQurile mafiilor rivale. Nu căutăm scandal, şi ne vedem de treaba noastră.
7) Glumiţi doar cu cine vă permiteţi, la fel şi cu deathmatchul. Faceţi deathmatch în glumă doar pe prietenii buni din facţiune. Nu vreau să mai primesc PMuri cu plângeri între colegi pe motiv de deathmatch. Aveţi grijă. Dacă nu vă permiteţi asta, nu faceţi.
Cool Fiecare lider de grupare trebuie să se implice cât mai mult în a avea gruparea cât mai bine organizată. Tot odată, spamul rămâne interzis.
9) Dacă sunteţi atacat de un civil pe stradă, nu ripostaţi. Faceţi screenshot şi postaţi-l la blacklist. Asasinii se vor ocupa de el. Cine va riposta primeşte Factionwarn şi riscă demiterea din mafie.
10) Dacă sunteţi atacat de un mafiot rival pe stradă, nu ripostaţi. Faceţi screenshot şi reclamaţi-l pe forum. Cine va riposta primeşte Factionwarn şi riscă demiterea din mafie.
11) Dacă la waruri sunt civili care vă deranjează, nu îi omorâţi. Folosiţi comanda [/report] iar un admin se va ocupa de ei. Este strict interzis să omorâţi civili sau membrii altor facţiuni în zona de war. În cazul în care sunteţi reclamaţi primiţi Factionwarn şi riscaţi chiar demiterea din facţiune.
12) Nu aveţi voie să abuzaţi în nici un fel. Cine abuzează de orice lucru posibil va fi demis din mafie.
13) Dacă aveţi wanted fără drept de predare, nu aveţi voie să staţi la HQ sau prin preajma acestuia. E posibil ca unii colegi nevinovaţi să aibă şi ei probleme cu poliţia.
14) Maşiniile facţiunii nu se abandonează după ce se termină treaba cu acestea. Ele vor fi respawnate prin bubuire sau aruncare în apă.
15) Cine primeşte ban este demis din facţiune, dacă liderul hotărăşte că este cazul. Nu vrem să fim făcuţi de ruşine.
16) Cine stă AFK la intrarea in HQ primeşte amendă.
17) Limbajul trebuie să fie cât mai curat, lipsit de injurii verbale şi plin de respect faţă de cei din jur. Cine vorbeşte urât primeşte Factionwarn şi riscă să fie demis.
18) Ce e în facţiune, în facţiune rămâne. Nu aveţi voie să dezvăluiţi planurile / secretele / informaţiile noastre altor playeri. Nerespectarea acestei reguli va duce la demitere pentru trădare.
19) Este strict interzis să vă jigniţi / înjuraţi între voi. Nerespectarea acestei reguli va duce la Factionwarn / Advertisment. Dacă jigniţi pe cineva, şi o faceţi la nervi, să vă cereţi scuze.
20) Cine nu vine la şedinţa săptămânală nu primeşte salariu. Dacă absenţa de la şedinţă nu este precizată pe forum într-o cerere de învoire, membrul respectiv primeşte Factionwarn.
21) Spamul este interzis pe /f(amily) & /g(roup) chats. Cine face spam primeşte amendă.
22) Capslock-ul este interzis pe /f(amily) & /g(roup) chats. Cine scrie cu capslock primeşte amendă.
23) Nu aveţi voie să cereţi rank-up, lider la grupare sau orice alt lucru de genul. Cine face asta riscă să fie demis.
24) Nu aveţi voie să faceţi deathmatch pe playeri. Dacă vreţi deathmatch puteţi face doar pe poliţişti, sau la paintball. Dacă primesc reclamaţii cu voi veţi fi sancţionaţi.
25) Playerii care nu fac parte din Grove Street si vin neinvitati la HQ vor fi somati de membrii Grove Street sa plece de cel putin 3 ori(pleaca de aici,etc), in caz contrar sunt omorati.
26) Este strict interzis Driveby-ul ca şofer. Nu aveţi voie să daţi cu maşina / motocicleta / orice vehicul sau autovehicul peste ceilalţi playeri.
27) În timpul şedinţelor trebuie să fie disciplină şi linişte totală. Dacă aveţi ceva de zis /wave.
28) Cine stă afk la şedinţă primeşte amendă.
29) Cine nu are telefonul închis (/turn off) la şedinţă primeşte amendă.
30) Nu aveţi voie să veniţi cu wanted la şedinţă. Aceasta este mereu stabilită cu multe ore înainte de începere, şi aveţi timp să vă predaţi. Cine vine cu wanted la şedinţă primeşte amendă.
31) Doar liderul răspunde la aplicaţii şi reclamaţii.
32) Dacă sunteţi reclamaţi pe forum puteţi lăsa reply doar dacă aveţi o explicaţie plauzibilă şi dovezi care să fie în favoarea voastră.
33) La war, nimeni nu umblă de unul singur. Să ascultaţi întotdeauna instrucţiunile liderului / subliderului. Cine nu face asta primeşte Factionwarn.
ex: nu ascultaţi ordinele, plecaţi de capul vostru "în goana după best"
34) Nu aveţi voie să fugiţi de pe turf, odată ce sunteţi pe el.
35)Nu aveti voie sa folositi la war decat armele ce ni le pot da cei care sunt insarcinati cu arms dealer!Cine e prins ca nu respecta regula aceasta are FW sau uninvite in functie de gravitatea situatiei

CINE NU E ACTIV LA WARURI ARE FW SAU UNINVITE IN FUNCTIE DE GRAVITITATE! WARUL ESTE INTRE ORELE 20:00-22:00!!

Vezi profilul utilizatorului http://viata-de-oras.hitforum.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum