VIATA DE ORAS RPG ROMANIA

viata de rol-play


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Regulament TAXI CAB COMPANY

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Regulament TAXI CAB COMPANY la data de Mier Apr 12, 2017 1:26 pm

DaNNy..

avatar
Admin
Informatii generale:[list]

Cu ocazia unui update nou Rank 5 poate sa foloseasca comanda [/fvrespawn], pentru a nu se face abuz, daca un membru rank 5 foloseste aceasta comanda aiurea primeste Faction Warn, daca face abuz de ea, (ex: sa dea din 5 in 5 minute, spam) va fi sanctionat cu Uninvitecu motiv ABUZ DE FUNCTIE.
O locatie importanta nestiuta se va sanctiona cu Avertisment Verbal daca nu e grava si cu Faction Warn daca e grava.

Toti membrii sunt obligati sa cunoasca locatiile importante din topicul 'Locatii importante', altfel va fi sanctionat cu Avertisment Verbal(locatie importanta dar nefolosita des) si Faction Warn (locatie importanta si folosita des de catre clienti).

Un membru are voie sa faca o cerere de inactivitate pentru maxim 5 zile pe luna. Nu aveti voie sa faceti mai multe cereri de inactivitate in aceiasi luna pentru ca vor fi respinse.

Daca aveti un comportament neadecvat pe chat-ul factiunii [/f], daca porniti o cearta, daca jigniti un membru (inclusiv co-lider / lider) veti primi la prima abatere un Avertisment Verbal iar la a doua abatere un Faction Warn. Daca se repeta riscati sa primiti UNINVITE din factiune.

Incercati sa faceti clientul sa se simta bine ca a folosit serviciile noaste, daca sunt incepatori aveti rabdare cu ei, pentru ca vor invata in timp.

Cine este prins ca poarta alt skin inafara de cele impuse mai sus in functie de rank / tester / fete, va fi sanctionat cu Faction Warn in caz ca refuza sa il schimbe (membrul are la dispozitie 24 ore de a schimba skin-ul pana la sanctionare).
O amenda neplatita se va sanctiona dupa 24 de ore cu un Faction Warn.

Daca clientul cu care mergeti va cere sa puneti un post de radio specific, trebuie sa-l puneti. In caz contrar se va sanctiona cu amenda in valoare de $3.000.000.


Cine se va alatura factiunii Miercuri, Joi, Vineri, Sambata vor fi scutiti de raportul de activitate.

Skin-urile:
Vezi profilul utilizatorului http://viata-de-oras.hitforum.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum